To år med Ørretbloggen

I dag er det to år siden Ørretbloggen gikk «on air». Jammen flyr tiden i godt lag.

I løpet av de to årene som er gått har vi hatt besøkende fra totalt 82 nasjoner – fra Irak, Aruba og ikke minst Sør-Korea, for å nevne noen. Av perler fra søkemotoren vår kan det nevnes «kvikk lunsj øystein sunde», «fyllesyk blogg», «jævla sjøørret» (deg, Thomas?) og «nakenbading». Stort vakrere blir det ikke.

Avslutning med stil
Årets kollektivt og individuelt sett aller fineste Ørretbloggen-øyeblikk (i april).

Så, hva har vi oppnådd siden da? Ikke stort, vil kanskje noen si (med rette, naturligvis). Vel, vi har i alle fall mekket seks småfilmer (mer kommer), et knippe fluebindingsvideoer og postet 154 innlegg om stort og smått. Vi har delt rapporter preget av både sol og regn, varm sommerbris og sibirsk terrorkuling. Delt fluetips og utstyrstips. Viktigst av alt er at vi har kost oss stort underveis. Både ute under åpen himmel og ikke minst når det hamres på tastaturer og nettbrett. Stort sett aner vi ikke hva vi holder på med, derfor håper vi på flere tilbakemeldinger fra leserne våre. Hva ønsker du å lese om? Hva ønsker du absolutt ikke å lese om? Vil du ha flere av Erlends poster om gjærbakst? Skal vi fortsette å lage filmer, eller spare verden for dem? Din mening betyr mye for oss. Vi gir derfor bort et stykk linekorgklister til hver av de tre første leserne som bruker et par linjer i kommentarfeltet på å fortelle hva de ønsker på bloggen fremover. 

Tusen takk til alle våre lesere!
Tight lines fra Erlend, Eirik, Thomas, The Stig og Lars

2 kommentarer til «To år med Ørretbloggen»

  1. To gode år! Ser fram til mer fiskestoff, turrapporter, bilder og film i årene som kommer! Dette er en av de beste bloggene innenfor dette «segmentet», det er sikkert! :)

    1. Tusen hjertelig takk, Bjarne. Det er utrolig hyggelig å høre! Skal røpe en ørliten hemmelighet: Bloggen din er en av årsakene til at vi endte på blogg-kjøret selv :) Klister postes i løpet av uka. God søndag!

Det er stengt for kommentarer.