Premiere: Ny sjøørretfilm

Hurra! Etter uttallige timer ved sjøen og på gutterommet kan vi endelig presentere film igjen.

Vinteren 2013 var usedvanlig pen, men grøssende kald i Rogaland. Sjøørreten sto ikke på sine vanlige godplasser, og vi brukte uker og måneder på å finne den. På en ærlig og utleverende måte forsøker vi å beskrive noen av følelsene som etterhvert preget oss før vi endelig fikk nærkontakt igjen. Da var til gjengjeld gjensynsgleden maksimal. Alle scenene er filmet i nærområdet vårt i perioden desember 2012 til april 2013.

Ingen filmpremiere uten takking. Derfor ønsker vi å gi tommelen opp for flinkisen Eirik Dankel fra ufokus.no, som tok utfordringen om å lage vignett til oss på strak arm. Resultatet ble langt bedre enn hva vi våget å håpe på. Tusen takk! En stor takk rettes også til den fantastiske artisten Pål «Moddi» Knutsen og hans manager Frithjof Hungnes, som ga oss tillatelse til å bruke den tungsinnede, men nydelige låten «The Architect». Den er som skreddersydd til filmen vår. Tusen takk for forbilledlig vennlighet og imøtekommenhet! Sist, men ikke minst må vi takke våre bedre halvdeler. De må høre på preiket vårt om vakende ørret, om vær og vind, om klekkende insekter, om sjøørreter som er observert under brygga, om bunnforholdene i vika der familien hadde piknik, om gunstige strømforhold og om ørreter som glapp – hele året rundt. Tusen, tusen takk for at dere holder ut med oss!

Nok ord. Vi spretter en Pink Panter-brus, lener oss tilbake i campingstolene og håper du vil kose deg like mye som oss de neste fire minuttene (husk HD).

 

Hva synes du? Hot or not? Skal vi lage flere ørretfilmer, eller bør vi få youtubeforbud? Fyr løs.

2 kommentarer til «Premiere: Ny sjøørretfilm»

Det er stengt for kommentarer.