Nydelig Fiskedag

Høsten viste seg fra en av sine vakreste sider under årets Fiskedag i Limavatnet. Limagarden og Stavanger og Rogaland jeger- og fiskeforening står bak dette utmerkede arrangementet, som heldigvis fikk god tilslutning av både liten og stor.

Her ble det anledning til å både trekke og rense garn, sløye og filetere fisk, få smake både fisk og potet steikt på bålpanne, fiske selv og eventuelt også få veiledning i kasteteknikk. Alltid interessant å se hva som befinner seg i garnene, siden det gir en indikasjon på om vannet kan være verdt et besøk. Dessverre var det mye stor sik og bare en og annen småfallen ørret å se i år. Det bekrefter bare hvor viktig rekruttering til sportsfisket er – og ikke minst hvor verdifullt foredlingsarbeidet som gjøres av både foreninger og privatpersoner i det ganske land er. Vi skylder dere en stor takk!

Uansett hyggelig å se så mange ivrige, purunge fiskere svinge stengene med så stor glede og entusiasme. Håper å treffe mange av dere igjen med flue- eller slukstenger ved noen av Rogalands ørretvann om noen år.

Mange folk å se på et arrangement med minimalt annonsebudsjett.
Mange folk å se på et arrangement med minimalt annonsebudsjett.
Gledelig syn.
Gledelig syn.
Minstemann følger nøye med når garnet trekkes.
Minstemann følger nøye med når garnet trekkes.
Kjekt å se små og store hender filetere fisk. Ikke fullt så hyggelig å se så mye ufisk.
Kjekt å se små og store hender filetere fisk. Ikke fullt så hyggelig å se så mye sik.
Filetert fersk fisk i bålpanne. Snadder!.
Filetert fersk fisk i bålpanne. Snadder.

2 kommentarer til «Nydelig Fiskedag»

Det er stengt for kommentarer.