Imitasjon av tobis: Fra revolusjon til depresjon

Mange sverger til tobisimitasjoner bundet med Super Hair eller lignende syntetiske materialer (se for eksempel Surf Candy). Jeg greier aldri sette min lit til slike, ettersom de er stive som stokker i vannet. En leddet variant med dykkeskje skulle revolusjonere verden! Det gikk heller dårlig. Jeg filmet affæren slik at verden skulle få se, men jeg har nå slettet opptakene i skam. Knølete bindeprosess og et heller upent resultat. Kanskje noen kan bruke ideen?

Leddet krokemne

Leddet tobis med skjeTil slutt bandt jeg en streit variant, men med litt Bug Bond, det fantastiske UV-herdede akryllimet, midt på halen, som jeg herdet i vinkel. Tiden vil vise hvordan den svømmer. Jeg skulle nok hatt en anelse fortyngning i fronten, men sult gjorde meg ute av stand til å tenke på slikt. Bind aldri fluer på tom mage!

Streit tobis