Hipp hurra, Ørretbloggen har ettårsdag!

Som ettåringer flest er jubilanten både leken, barnslig, litt humørsyk men stort sett blid. Forhåpentligvis endrer ikke det på seg i løpet av det neste året.

Jammen har det gått et helt år siden vi postet vårt første, famlende innlegg på Ørretbloggen. Vi hadde lekt med ideen altfor lenge før vi endelig fikk somlet oss til å kjøpe domene, hotell og pusle sammen en teknisk og estetisk tålig dugandes løsning. Siden da har vi hatt flere tusen besøkende fra 38 ulike nasjoner. Fra Jan Mayen, Aruba, Qatar og New Zealand (deg, Lars Lenth?). Vi har laget fire småfilmer, en håndfull fluebindingsvideoer og postet 80 innlegg om stort og smått. Vi har fisket på vindstille dager, i stiv kuling og ligget en halv time i fosterstilling under termoduk i tordenbyger. Vi har vært dypt nede i de mørkeste mentale avgrunner når sjøørreten ikke ville bite vinteren og våren 2013, og vi har skreket oss hese av glede når pen fisk endelig tok i både Storørretvannet og i andre vann i sommer. Naturligvis skulle vi ønske at vi hadde enda mer tid til å både fiske og blogge enn per i dag. Men det positive med tidsklemma er jo at vi vet å sette pris på hvert eneste sekund vi får med stengene under åpen himmel.

Vi setter pris alle innspill og tanker som er kommet fra våre lesere. Håper du har kost deg like mye med Ørretbloggen som det vi har gjort i året som nå er gått!

Tight lines fra Erlend, Eirik, Thomas, The Stig og Lars

Det har blitt mye kaffidrikking i løpet av året. Her fra det resultatløse julefisket på Hellvik.
Det har blitt mye kaffidrikking i løpet av året. Her fra resultatløst julefiske på Hellvik. Fv The Stig, Lars og Eirik.
Mer kaffi og kos fra Egersundsområdet.
Eirik og Erlend nyter påskesol i Egersundsområdet.
Thomas i et filosoferende kaffiøyeblikk.
Thomas i et filosoferende kaffiøyeblikk vinteren 2013.

PS! Legger du igjen en liten hilsen er du med i trekningen av en stykk eksklusiv Ørretbloggen-caps (trekkes ut med verktøyet random.org den 7. november) :)

4 kommentarer til «Hipp hurra, Ørretbloggen har ettårsdag!»

    1. Det setter vi stor pris på å høre, Bjarne. Tusen takk! Siden du er vår mest trofaste kommentator sender vi deg en caps uansett ;)

Det er stengt for kommentarer.