8 kommentarer til «Godt nyttår: Oppsummering av sjøørretåret 2012 (forbannede skjerf!)»

 1. Bare hyggelig, det er vel fortjent! Gøy å høre om andre ivrige sportsfiskere i Rogaland og at det ikke er så dårlig som jeg hadde fryktet. Man får jo et riktigere inntrykk ved å fisker jevnt, fra sesong til sesong. Har også hørt om at det tas en del sør i fylket. Hvor har dere inntrykk at det er mest lus på fiskene dere får på strekket fra Eigerøy til Tananger? Vet om en som gjerne skulle hatt tilbakemeldinger på dette i RJFF. Gjerne bilder av sjøørret med lus også. Står litt om det i den blodferske bloggen min, hvis dere er interessert.

  1. Vi har en forkjærlighet for egersundsområdet, og de siste årene har det (også av praktiske årsaker) for flere av oss vært hoveddestinasjonen for saltvannsfisket. Her er mitt inntrykk at fisken har mindre lus enn hva jeg har lest om i turrapporter fra nordfylket (blant annet på http://www.fiskersiden.no/forum). Vi kommer forhåpentligvis til å fiske mer regelmessig fra nå av, og skal holde ører og øyne åpne på turene fremover. Du kan jo også sjekke http://www.saltseekers.com, de gutta ser ut til å vite hva de holder på med. Hvis noen av våre andre lesere har erfaringer fra Rogaland setter vi stor pris på tilbakemelding i kommentarfeltet eller via «kontakt oss»-siden.

   Fin blogg du har, forresten (fjorårets drømmefisk var svært respektabel, gratulerer!).

 2. Fin blogg (!) og video :). Litt for blankt vann den dagen kanskje? Har inntrykk av at de 3 siste sesongene har vært begredelige mht sjøørretfangst i Rogaland. Jeg fisker ikke så mye på revet lenger, men er dette også inntrykk dere sitter igjen med?

  1. Blankt vann ja, men man må jo ut. Dette var i Hordaland, hvor mitt inntrykk er at stoga er langt dårligere enn i Rogaland. Jeg tror «begredelig» er et noe ufortjent ord, men kanskje det er lokale forskjeller. Sør i Rogaland står det i alle fall på fiskeren.

   1. Opplevde 2012 som et tyngre år å lure opp sjøørret i enn i de to årene før. Fikk ikke kommet meg ut så mye i vårsesongen, og synes høstfisket også var litt labert. Men ser ikke bort ifra at sesongvariasjoner og tilfeldigheter kan være involvert.

Det er stengt for kommentarer.