God jul!

Sola har snudd, det verste julekaoset er forhåpentligvis snart tilbakelagt og det er bare timer igjen til nissen kommer susende i sleden sin.

2014 bød på en rekke fantastiske timer under åpen himmel, men også en del turer preget av «nesten». Årets julekort kombinerer begge disse to. Det er tatt på årets fineste tur halvannet sekund før det går opp for Erlend at han akkurat har mistet en skikkelig fin sjøørret. Siden rogalandsværet viste seg fra sin peneste side og han hadde flere forståelsesfulle mennesker å gråte sammen med (og kjøleskapet var stappfullt av iskald sprüdelwasser) ble dette likevel en topp dag for unge og lovende Lorentzen.

Ørretbloggens julekort 2014

Hvis vær- og norovirusgudene for en gangs skyld ikke er for sadistiske blir det romjulsfiske på fire av oss. Turrapporten kan du i så fall lese her en gang på denne siden av nyttår. Uansett vil vi ønske deg og alle andre lesere av Ørretbloggen en riktig god jul. Tusen takk for alle besøk og tilbakemeldinger i året som snart er omme. Måtte 2015 bli preget av uforglemmelige opplevelser ved det våte element for oss alle!