Forblåst søndag

Søndag bød sjansen seg endelig til tur igjen med fiskepisken. Det var helt nødvendig etter perioder med abstinenser som grenset til fullstendig galskap.

Målet var sølvblanke prikkefanter, og destinasjonen var noen potensielt giftige rogalandske lokasjoner innaskjærs. Som vanlig var ikke værgudene så veldig behjelpelige, men en bukt og to var fiskbare. Vi kastet fluer med forhåpninger som var høyere enn på lenge. Etter en stund sto vi igjen med følgende status: Kun en liten tass hadde fulgt etter rekeimitasjonen min. Endte dermed opp med å diskutere alternative hotspots over et par kaffekopper. Vi var mer enn klare for å prøve neste plass. Etter å ha kjørt forbi en rekke andre gromplasser der stormen herjet stygt, kom vi frem til neste bukt. Her hadde The Stig et mulig napp (kunne ha vært tang, men jeg velger å tro at det var the real deal). Ellers ble det nok en resultatløs sjøørret-tur for vår del.

Det var i hvert fall en flott tur i godt selskap. Takk for en hyggelig tur, The Stig! Håper vi får flere slike fremover. Med fangst.

Maskinen The Stig i gang på leopardbunn.
Maskinen The Stig i gang på leopardbunn.
Bergfiske
Heller ikke svabergfiske ga resultater.
Bergfiske 2
Friskt på fjorden.
Bryggefiske
Sjøørreten var ikke å finne under semi-urbane forhold heller.