Filmpremiere: «Hekta på ørret»

Endelig er tiden inne for å presentere film igjen. Denne gang har vi festet noen av sommerens fineste opplevelser med fluestenger i ferskvann på «teip».

Filmen er kortere, men inneholder betydelig mer ørretaction enn vår forrige film. De største ørretene har glimret med sitt fravær (med unntak av The Stigs praktørret, som ikke ble filmet), men gode minner i form av noen riktig nydelige eksemplarer er likevel blitt dokumentert.

Tusen takk

Denne gang ønsker vi først og fremst å takke folkemusikkgruppa Sudan Dudan, som lot oss få bruke en av de absolutt nydeligste låtene vi har hørt – den gåsehudfremkallende «Salme» fra prosjektet «Øyacontaineren». Tusen takk for ypperlig sørvis og velvilje, Niels Røine og Frode Rolandsgard i plateselskapet ta:lik. Og ikke minst tusen hjertelig takk til hovedpersonene i den sammenheng, musikerne Marit Karlberg og Anders Røine. Sistnevnte er forøvrig ivrig fluefisker, og kan følgelig vente seg en svært eksklusiv Ørretbloggen-caps i posten en av de nærmeste dagene.

Tidligere i år laget Eirik Dankel vignetten vår. Nok en gang: Tusen takk for suverent arbeid, mister!

Sist men ikke minst må vi takke våre bedre halvdeler, Hilde, Marie og Eli. Mot alle odds holder de fortsatt ut med oss ørretnerder, som til stadighet er fysisk (og trolig også psykisk) borte. Og både dagdrømmer og babler om prikkete fisk hele året rundt.

Håper gleden vår ved å fiske verdens vakreste fiskeart smitter over på deg. God fornøyelse (husk fullskjerm og HD)!

3 kommentarer til «Filmpremiere: «Hekta på ørret»»

    1. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, Bjarne og Anders! De verdsettes høyt, og gir økt lyst til å drasse med seg kamerautstyr i sekken på fremtidige turer også :)

Det er stengt for kommentarer.