En ørretfisker er født

For et par timer siden tikket det inn en mms fra naboen. Den var av arten som får en ørretfisker til å sette kaffien i vrangstrupen: A) Bilde av en stykk grom ørret B) fisket i en liten bekk som renner gjennom tett bebyggelse C) i dag, 6. januar D) av nevøen på 6 år.

Det har vært svært mildt de siste dagene, og selv om vi er midtvinters så tydeligvis dette purunge naturtalentet sitt snitt til å dra opp en trofefisk i Flassabekken på Ålgård. Da fisken beit på makken i 12-tiden trodde meitefiskeren først han hadde kroket bunnen – noe som definitivt ikke var tilfelle da «bunnen» begynte å gjøre motstand. Dramatikken toppet seg da fisken glapp i landingsøyeblikket, men en våken far kastet seg over prikkefanten og brukte apostlenes håv for å få trofeet på land. Den målte 1503 gram.

Januarørret.
Januarørret på 1,5 kilo. Bildet er publisert med tillatelse fra fotografen.

Vi i Ørretbloggen gratulerer så mye med den respektable fangsten, og dypper nesene våre dypt ned i hybelelefantene av nesegrus beundring. Fortsetter du i dette sporet er du hjertelig velkommen til å gjesteblogge her når som helst.