Alle gode ting er tre

Var ute på en liten kveldstur forleden med fluestanga. Etter 2 1/2 resultatløse timer med småkald bris i ryggen var jeg ferd med å gi opp. Så begynte det å vake nærmere land, og da begynte ting å skje.

Tre vakre ørreter beit på rekke og rad i løpet av en drøy halvtimes tid. Disse vakre 4-5 hektosene fightet fantastisk, med flere utras både innover og utover. Det var nok en gang Heckham Peckham Green presentert med svært sakte inntrekk som var for fristende til å motstå. Tror kanskje det er mitt førstevalg av fluer for øyeblikket. Mistet en fjerde ørret idet den raste inn i noen vannliljer. Turkameraten min, Asgeir, fikk en herlig firehektos tatt med March Brown og dupp. Samtlige ørreter fikk nyte resten av den vakre sommerkvelden i dette deilige vannet. Begynner forhåpentligvis på en film med disse og andre magiske øyeblikk i løpet av sommeren.

Er ikke sikker på når jeg får blogget neste gang. Benytter derfor anledningen til å ønske deg god sommer, kjære leser. Jammen er dette en fantastisk årstid. Husk å nyte den mens den varer!

Feit og fin. Og utrolig sprek.
Nummer en. Feit og fin. Og utrolig sprek!
Bilde fra GoPro.
Nummer to. Deilig, muskuløs ørret (bilde fra GoPro).
Bilde fra GoPro.
Nummer tre. Nydelige prikker på denne også (bilde fra GoPro).

2 kommentarer til «Alle gode ting er tre»

Det er stengt for kommentarer.